Behulpzaam


Bij Dani Taxi bieden wij u een service aan van kop tot teen en doen wij ons best om u een zo aangenaam mogelijke rit te bezorgen. Zo houden onze chauffeurs netjes de deur voor u open en plaatsen zij met zorg uw bagage in de kofferbak van de auto. Wij dragen stiptheid hoog in het vaandel en daarom arriveren onze chauffeurs meestal iets vroeger dan afgesproken. Betrouwbaarheid en professionaliteit staan bij ons centraal.

Daarom kiest u voor ons 24/7

Wij staan altijd voor u klaar en rijden met onze taxi’s 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zo hoeft u nooit lang te wachten en kunt u op ieder moment gaan en staan waar u maar wenst. Ideaal voor of na een avondje stappen, voor de vroege vogels onder ons of wanneer u gebruik wilt maken van luchthavenvervoer om een nachtelijke vlucht te halen.

Hulp bij repatriëring

Een autopech of ongeval kan overal en altijd gebeuren. Een belangrijke vergadering gemist, een late thuiskomst of een uitgestelde vakantie, deze paar voorbeelden van ongemakken kunnen u snel in verlegenheid brengen. De repatriëringshulp van Dani Taxi kan u in geval van nood van groot nut zijn.

Wij heten u binnenkort graag van harte welkom in één van onze taxi’s.